OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Hayrettin Mennan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Pansiyon Başvuru İşlemleri

Pansiyon başvuru işlemleri 22 Ağustos'ta başlayacaktır.

Başvuru evrakını indirmek için tıklayınız.

ŞEHİT HAYRETTİN MENNAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

OSMANİYE

Okulunuz  ....... sınıfı ........ numaralı öğrencim ...........................................'in okulunuz pansiyonunda yatılı olarak yararlanmasını istiyorum.

Başvuru için gerekli bütün belgeler ektedir. Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Adres:

....../......../2022

Veli Adı-Soyadı:

Tlf.(ev):........................... (iş):......................... (cep):.................................

Kayıt – Kabul İçin Gerekli Belgeler

1.Öğrencinin kimlik fotokopisi ........................     (   )

2.Aile Maddi Durum Beyanı (EK:1) Belgesi ............(  )

3.Aile Nüfus Kayıt Örneği................................... (  )

4.İşçi, memur veya emekli iseniz Maaş Belgesi ........  (  )

(Serbest meslek çalışanı iseniz Vergi Levhanız veya SGK ve Bağ-kur'la ilgili sigortasızlık belgesi)

5.Yatılılığa engel bir halin olmadığına dair sağlık raporu (  ) (Sağlık ocağından alınacak)

6. İkametgâh belgesi                                                          (  )

7.Vesikalık 2 adet Fotoğraf                                              (  )

8. Taahhütname-OKUL SÖZLEŞMESİ.................. (  ) (Okuldan verilecek)

9.Diğer evci, çarşı izin belgeleri kütük defteri ve kayıt zarfı doldurulması(Kayıtta okulda yapılacak.)

Özel Kontenjan Belgeleri:

a )Öğretmen çocuğu ise ................(Babanın görev ve görev yeri belgesi, görev yerinde okul yok belgesi) (  )

b) 2828 sayılı SHÇEK kapsamında ise..........(Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Belgesi)       (   )

c) Burs, Prsz. Yat.ve Sos. Yrd. Yönt. Mad:10/a,b,c kapsamında ise ..(5434 Em.Sand., Yabancı Uyruk, Doğal afet belgeleri)( )

NOT: Kayıt esnasında öğrencinin gelmesi ve kayıt başvuru işlemlerinin bizzat velisi tarafından yapılması esastır. Aksi takdirde kayıt işlemi yapılmayacaktır.

Yayın: 15.08.2022 - Güncelleme: 15.08.2022 13:39 - Görüntülenme: 2684